Uutinen

Lehtori Ketovuoren erottamisesta tulossa jälkinäytöksiä

Turun yliopisto irtisanoi pitkäaikaisen lehtori Ketovuoren noin vuosi sitten. Kuva: Turun yliopisto.

Toimitus

Toukokuussa 2023 erotettu Turun yliopiston musiikkikasvatuksen lehtori Mikko Ketovuori jatkaa erottamiseensa liittyvää prosessia.

Turun ylioppilaslehden saamien tietojen mukaan hän on jättänyt asiasta rikosilmoituksen ja tutkintapyynnön joulukuussa 2023. Siviilikanne koskien laitonta irtisanomista ollaan jättämässä käräjäoikeuteen helmikuussa.

Turun yliopisto irtisanoi pitkäaikaisen lehtori Ketovuoren noin vuosi sitten.

Turun Sanomien mukaan Ketovuori itse arvelee potkujensa syyksi lastenlaulua. Yliopisto puolestaan perustelee irtisanomista sekä opiskelijoiden että kollegoiden valituksilla epäasiallisesta käytöksestä.