Uutinen

Kokko ja Mässeli toimitusharjoittelijoiksi

Reeti Jalasmäki

Turun ylioppilaslehden johtokunta valitsi kokouksessaan ensi vuoden toimitusharjoittelijoiksi Kira Kokon sekä Akseli Mässelin. Toimitusharjoittelijat aloittavat työnsä elokuussa.

Tällä hetkellä molemmat tulevista harjoittelijoista opiskelevat Turussa ja aloittavat syksyllä kolmannen opiskeluvuotensa Turun Kauppakorkeakoulussa. Vastavalitut toimitusharjoittelijat kommentoivat valintaansa seuraavasti:

“Odotan, että pääsen hyödyntämään omaa osaamistani valokuvauksen puolelta ja oppimaan toimittajan hommista.”, Kokko kertoo.

Kokko on toiminut aktiivisesti järjestötehtävissä sekä ollut mukana tekemässä Turun KY:n printtimediaa. Hän on on valokuvannut pitkään harrastuksena ja tehnyt myös jonkun verran valokuvauskeikkoja.

Mässeli sanoo olevansa innostunut mahdollisuudesta päästä tekemään ylioppilaslehteä. Hän kertoo olleensa aina innokas kirjoittaja ja parin hänen teksteistään tulleen julkaistuksi erilaisissa julkaisuissa. Juttuideoitakin Mässelillä on syksyn ensimmäiseen lehteen jo mielessä.

“Odotan sitä, että pääsen tekemään asiapitoista sisältöä ylioppilaskunnan jäsenille ja pääsen sitä kautta tutustumaan tähän maailmaan toimittajan silmin.”, Mässeli tarkentaa.

Toimitusharjoittelijan työpöydälle kuuluvat juttujen kirjoittaminen, valokuvaaminen sekä verkkolehden ja sosiaalisen median kanavien päivittäminen.