30.05.2017

Facebook-arvonnan säännöt

Turun ylioppilaslehti arpoo kahdelle onnekkaalle kahden hengen pe-su-lippupaketin Ruisrockiin Facebook-sivustollaan.

1. Järjestäjä: Turun ylioppilaslehti (www.tylkkari.fi).

2. Osallistuminen: Arvontaan osallistutaan kommentoimalla Facebook-julkaisua.

3. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen huoltajiensa luvan. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden Turun ylioppilaslehden työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

4. Arvonta-aika: Arvontaan voi osallistua 30.5.–6.6.2017. Palkinto arvotaan 7.6.2017. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä kilpailuun. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.

5. Palkinto: Voittaja saa itselleen 1 kpl kahden henkilön pe–su-lippupaketteja Ruisrockiin kesällä 2017. Palkintoja arvotaan kaksi kappaletta. Yhden palkinnon arvo on yhteensä 310 €. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

6. Järjestäjä ilmoittaa voitosta voittajille Facebookin kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa tiedoksi antamisesta, palkintoa ei toimiteta.

7. Palkinto noudetaan Turun ylioppilaslehden toimituksesta (Ylioppilastalo A, Rehtorinpellonkatu 4, 20500 Turku). Järjestäjä ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä.

8. Osallistumalla kilpailuun osanottajat myöntävät, voittaessaan kilpailun palkinnon, kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

9. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

10. Arvonta ei ole Facebookin tai vastaavan sosiaalisen median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan sosiaaliseen mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta arvontaan liittyen.

11. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa.